Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

rezervasyon

Şu anda rezervasyon ile ilgili blog yazılarımızı rezervasyon etiketi ile aramaktasınız. rezervasyon hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer rezervasyon ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağlarında Bayram Tatili Paketi
13 Ağustos 2018 | Otelimiz 0

Kazdağları, Ege Denizi`ne hakim olan tepeleri sayesinde muhteşem bir manzaraya sahiptir. Ayrıca, Edremit Körfezi ve Çanakkale de Kazdağları bölgesi içerisinde yer aldığı için deniz açısından da avantaja sahiptir.

Kazdağları`nda Turizm Belgeli Doğal Yaşam Merkezi
23 Mart 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları; Athena, Hera ve Afrodit’in, dünyanın en güzel kadını, ‘en güzeline’ yazılı elmanın sahibi olmak için yarıştıkları, sonucunda Troia savaşlarına neden olan tarihin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. Homeros’un İlliada Destanı’nda ‘Bin Pınarlı İda’ diyerek övgüyle söz ettiği, Yunan Mitolojisi’ndeki tanrıların mekanı. Hasan ve Emine’nin, sonunda ölüm olan aşklarının yaşandığı, uzun sarı saçları, eşsiz güzelliği ve mükemmel ahlakıyla Sarıkız’ın sonsuzluğa erdiği oksijen cenneti Kaz Dağları… Bölgesinde, Kazdağları’nda Turizm Belgeli doğal yaşam merkezi olan tek otel olarak bilinen İda Natura Otel sizleri bekliyor…

Güre Nerede?
16 Haziran 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit iline bağlı olan Güre, Edremit Körfezi’nde yer alır. Edremit’e 12 km uzaklıktaki belde, oldukça popüler ve huzurlu bir tatil beldesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Güre otelleri de bölgenin en bilindik otelleri arasında yer alır. Çünkü Güre kaplıcaları sadece Balıkesir çapında değil, tüm ülkece bilinmektedir. Kaplıcalarda keyif yapmak ya da Kazdağları içerisinde sağlık bulmak için Güre otelleri aklınızdaki ilk tercih olmalıdır.

Kazdağları dünyanın en çok oksijenini üreten bölgelerinden biri olmaktadır. Kaz Dağları’nın oksijen cenneti olması itibariyle, bölgeye gelenler oldukça sağlıklı günler geçirecekler. Güre nerede sorusunu soruyorsanız, Kaz Dağları Milli Park eteklerine bir "gelin" gibi yayılmış olduğunu belirtebiliriz. Gezip görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan belde, kaplıcaları bakımından da çok ünlüdür. Her mevsim turistlere kapılarını açan saklı cennet, Türkiye’nin en bol kaynaklı beldeleri arasındadır.

Kazdağları`nda 4 Mevsim Tatil Fırsatı
22 Ağustos 2015 | Genel 0

Balıkesir’in Edremit ilçesi 4 mevsim tatil yapma olanağını tatilcilere sunmaktadır. Bu şekilde isteyen, istediği süre zarfında Türkiye’nin en önemli tatil beldelerini bünyesinde barındırmakta olan bu ilçede tatil yapabilmektedir. Özellikleri Kazdağları otelleri ile tatilcileri ağırlayarak, bir nevi onların gözlerini boyayan Edremit; Altınoluk, Güre, Akçay gibi önemli tatil beldelerinde vakit geçirme imkanını da tatilcilere sunmaktadır. Bu sayede bir nevi soğukla sıcağı bir arada yaşama, doğal güzellikleri yakından görme ve istenildiği zaman tatil yapabilmesi gibi fırsatları bünyesinde barındırmaktadır.

Kazdağları Türkiye`nin Oksijen Deposu
18 Ağustos 2015 | Genel 0

Kazdağları, Türkiye’nin Ege bölgesinde yer alan en yüksek dağlardan biridir. Ayrıca, oksijen açısında da oldukça zengin bir dağ bölgesidir. Son zamanlarda ülkemizde gelişen sanayiler ve atılan atıklardan dolayı temiz hava almanın pek mümkün olmadığı düşünülecek olursa burada konaklamak ya da yaşamak yeryüzünde cenneti görmekle eşdeğerdir diye düşünülebilir.