Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Akçay Otelleri

Şu anda Akçay Otelleri ile ilgili blog yazılarımızı Akçay Otelleri etiketi ile aramaktasınız. Akçay Otelleri hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Akçay Otelleri ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Akçay Nerede?
13 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı, Türkiye’nin en güzel cennet köşelerinden biri olan Akçay, dinlenirken tatil yapmanızı sağlıyor. Edremit İlçe merkezine 8 km uzaklıkta olan, her yıl on binlerce turistin tatil hayallerini gerçeğe taşıyan gerçek bir huzurdan bahsediyoruz. Akçay tertemiz havası, bol oksijeni, doğası, mavisi ve yeşili ile sizleri kucaklıyor. Tüm tatilcilerden tam puan alan Akçay nerede? Diyorsanız, Kazdağları’na Akçay Deresi’nden dökülen beyaz mermerlerden dolayı Akçay adını alarak, Edremit’e bağlı Türkiye’nin doğal kalan ender cennetlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Akçay nüfusu 20 bin olup, turizm sezonunda 100 – 150 bin seviyelerine ulaşmaktadır.

Akçay Hakkında
18 Kasım 2015 | Genel 0

Yaz sezonunda nüfusu 400.000’e ulaşan Akçay, Kazdağları / Balıkesir – Çanakkale yöresinde en gözde tatil beldelerinden birisidir. Edremit Körfezi’nin tam olarak göbeğinde tatil yapmak isteyen kişilere ev sahipliği yapan Akçay’ın bir çok yerinden Kazdağları’nı görmeniz mümkündür. Pansiyonculuk kültürünü ve sıcak aile ortamını daha çok görebileceğiniz bir yerdir ve Türkiye’de en çok ikinci evine sahip olan insanların ikinci evlerine sahip olduğu beldemizdir.

Kazdağları`nda 4 Mevsim Tatil Fırsatı
22 Ağustos 2015 | Genel 0

Balıkesir’in Edremit ilçesi 4 mevsim tatil yapma olanağını tatilcilere sunmaktadır. Bu şekilde isteyen, istediği süre zarfında Türkiye’nin en önemli tatil beldelerini bünyesinde barındırmakta olan bu ilçede tatil yapabilmektedir. Özellikleri Kazdağları otelleri ile tatilcileri ağırlayarak, bir nevi onların gözlerini boyayan Edremit; Altınoluk, Güre, Akçay gibi önemli tatil beldelerinde vakit geçirme imkanını da tatilcilere sunmaktadır. Bu sayede bir nevi soğukla sıcağı bir arada yaşama, doğal güzellikleri yakından görme ve istenildiği zaman tatil yapabilmesi gibi fırsatları bünyesinde barındırmaktadır.