Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Bungalov

Şu anda Bungalov ile ilgili blog yazılarımızı Bungalov etiketi ile aramaktasınız. Bungalov hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Bungalov ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Sarıkız Efsanesi ile Sarıkız Tepesi Zirvesine Yolculuk
08 Eylül 2015 | Otelimiz 0

Tatili doğanın içinde ve muhteşem yerlere sahip bir bölgede yapmak isteyenler bunun için İda Natura Kazdağları Butik Otel ile istedikleri bu tatili rahatlıkla yapabilirler. Kazdağları Otelleri seçeneği arayanlar için burası Kazdağları eteklerinde bulunan oldukça sıcak bir ortam olarak sizleri bekliyor. Tatilini burada yapanlar efsanelere konu olmuş Sarıkız Tepesi zirvesini de gün içinde istedikleri zaman ziyaret etme imkanı bulabilirler. Aynı şekilde çevrede yakın olan bütün antik kentleri ve tarihi yerleri gezerek tamamen doğanın içinde bir tatil yaşayabilirler. Huzurlu ve sesten uzak bir tatil hayal ediyorsanız burası aradığınızı bulabileceğiniz imkanı sizlere sunuyor.

Eşsiz Doğası ve Kültür Mirası ile Kazdağları
22 Temmuz 2015 | Otelimiz, Genel 0

Eşsiz Doğası Ve Kültür Mirası İle Kazdağları

Kaz Dağı ya da mitolojik ismi İda Dağı, Biga Yarımadası üzerinde, Balıkesir ile Çanakkale arasında, 60-70 km uzunluğunda yer alan Kazdağları masifinin merkezinde yer alan bölgede Babadağ, Karataş ve Sarıkız tepelerinden oluşur. En yüksek noktası Karataş Tepesi 1774 metrededir. Derin kanyonlar, akarsular, göletler, bitki örtüsü, havası ile harikulade bir doğaya sahip olan Kazdağları ülkemizin ve dünyanın en çok ziyaret edilen turistik bölgesidir.

« 1 2 3